Vélemény 29

Mindig gond volt a vállaimmal, de a jobb oldali már 6 hónapja fájt. Kaptam rá gyógyszeres és fizikoterápiás kezelést. Mivel nem segített 2 szteroidos injekciót. Ez sem segített, igencsak elkeseredtem. Kerestem a megoldást és elmentem egy gyógytornászhoz, aki adott személyre szabott tornát, de csak kicsi a változás, valamit nőt a mozgás terjedelmem, de a fájdalom maradt.

A lányom már korábban is javasolta, hogy menjek el Lászlóhoz, mert Ő már járt nála és meg van vele elégedve. Megmondom, úgy ahogy van én nem bízok az ilyesmiben, de mivel minden kudarcot vallott eddig, úgy döntöttem kipróbálom, mi történhet.

Az első kezelésnél kétszer is nagyon meglepődtem, mert egészen másra számítottam, azt gondoltam amit általában a többiek is, hogy itt széttépnek. Nem ez történt László először jól kikérdezett, átvizsgált, majd mindent elmagyarázott. Mit, miért, és hogyan fogja csinálni és mit vár el tőle eredményként.

Ez engem nagyon megnyugtatott.

Másodszor azért lepődtem meg mert az első kezelés végére, egész más lett a fájdalom mentes mozgás tartománya, sokkal jobb! Igazából azóta is mosolygok belülről és kívülre is, csak ajánlani tudom.

Rácz Gabriella
Könyvvizsgáló