Vélemény

Már vagy 15 éve zsibbadt a bal kezem és ujjaim. Kissé ropogott a nyakam. De nem ezért mentem el László csontkovácshoz, mert már másoknál jártam, sőt Én és a Férjem is elvégeztünk egy tanfolyamot amiben a csontkovácsolást is oktatták.

Azért mentem el mert egy másik terapeuta ajánlotta nekünk, pontosabban a Férjemnek, azzal, hogy van egy elmozdult csigolyája ami okozhatja neki a cukor rendellenességet.

De most nem a férjemről van szó hanem rólam, az Ő tapasztalatait, majd megírja Ő.

Gondoltam, ha már a Férjemnek kell mennie Én is megyek biztos ami biztos, így Ő is odamegy. Tehát igénybe vettem én is egy csontkovácskezelést. László elvégezte az állapotfelmérést ilyen alapos felmérést korábban nem tapasztaltam. Majd hozzáfogott a kezelésemhez.

Az első kezelést követően úgy döntöttem, hogy több kezelést is igénybe fogok venni, mert úgy éreztem, hogy hatásos volt a kezelés amit kaptam. Megcsillant egy kis fénysugár, hogy lehet a kezem olyan mint amilyen már rég nem volt. Már nem is igazán emlékeztem arra, hogy milyen amikor nem zsibbad. Szeretek kötni, de már rég nem csináltam, mert nem éreztem mit teszek a kezemmel. Szeretek kertészkedni, a kezemmel kihúzni a gyomot, de volt már mikor nem tudtam kihúzni, mert nem éreztem, hogy megfogtam a növényt.

Túl vagyok a tizedik kezelésen és nem zsibbadnak az ujjaim, már harmadik hete!!!!!!

El sem tudom mondani, mekkora öröm ez a számomra, újra köthetek……

Hajnik Gizella