Vélemény 1

Pintérné Éva vagyok az Angels’ csontkovács felesége

Sok évi házasság alatt többször is előfordult, hogy fájt valamim vagy rosszul éreztem magam. Olyankor a férjem a kezét rátette a beteg testrészemre és szólt, hogy aludjak nyugodtan.. Néha mosolyogtam, amit ő nem látott..Furcsának tűnik, de én hittem benne, hittem a szavaiban. Éreztem, hogy múlik a fájdalom és kis idő múlva el is tudtam aludni. Másnap érdeklődtem, hogy mit csinált…. A válasza az volt
-Átvettem a fájdalmadat.-
Azóta eltelt egy kis idő és most már bebizonyosodott számomra, hogy Ő azokat a szavakat komolyan gondolta, mondta, meg is csinálta és MŰKÖDIK.
Több éven át kínlódtam a “női bajok okozta” arcproblémák miatt, amit a bőrgyógyász, csak erős magzatkárosító gyógyszerrel tudta ezeket átmenetileg eltüntetni. Ennek a gyógyszernek az egyik mellékhatása a sok közül, hogy erős szájszárazságot okoz. A második hónaptól az ember szája kicserepesedik, amit egész nap krémmel kell kenegetni. A gyógyszer abbahagyása után kb. 3 hónap múlva ismét visszajönnek a tünetek és kezdődik minden előlről.
Amióta a Férjem a nyirokmasszázst is megtanulta azóta a problémás bőrömre az Ő keze a legjobb gyógyír. Ennek a kezelésnek több pozitív mellékhatása is van.
Sok ember hálás neki, mert sokéves kínjaiktól megszabadítja, illetve a frissen “szerzett” fájdalmakat is képes visszafordítani.
Szinte mindenkinek tud személyre szabottan megfelelő kezelést adni, ha szükséges az emberek lelkét is meggyógyítja.
Én boldog vagyok, hogy a családban van egy ilyen “MÁGUS”, én így nevezem őt, aki mindig kéznél van, így BIZTONSÁGBAN ÉREZHETEM magam.