Öt fontos dolog ahogyan védekezhetsz a betegségekkel szemben és erősítheted immunrendszered

Öt fontos dolog ahogyan védekezhetsz a betegségekkel szemben és erősítheted immunrendszered!

1, Légy tisztában azzal, hogy a stresszes állapot az egyik legerősebb immunrendszer gyengítő! Ezért minél többet foglalkozz a belső békéddel. Légy jóban magaddal és így jóban leszel másokkal is. Innen letölthetsz egy hanganyagot ami segít ellazulnod, relaxálnod. Nem kell mást csinálj csak hajtsd végre az utasításokat és megtapasztalhatod áldásos hatását.

2, Kevesen tudják, hogy a legnagyobb belső savtalanító szervünk a tüdő. Továbbá a tüdő olyan fontos szerv, hogy az érrendszerünk ennek egy külön vérkört tart fent. Ez a vérkör a kisvérkör. Tehát lélegezz be jó mélyeket az orrodon át és a belégzett levegőt teljesen fújd ki, ha teheted a szádon keresztül! Ismételd meg a gyakorlatot minden órában tízszer.

3, Támogasd immunrendszered vitaminokkal és mozgással. Vitaminokról ide kattintva korábbi cikkeimben olvashatsz. Menj és sétálj minden nap minimum 30 percet, ha teheted vagy többet. A mozgás segíti az anyagcserét aktiválja a vérellátást így fokozza a méreganyagok kiürítését, semlegesítését.

4, Igyál megfelelő mennyiségű tiszta vizet. A kiszáradt bőr-és szájpadlás nem tud védekezni a kórokozókkal szemben, mert elveszti a savasságát ami létfontosságú a védelemben. Tehát a bőrünk felszínének bizony savasnak kell lennie! Az én ajánlásom a vízfogyasztásra testsúly 20 kilónként egy liter víz. És ne feledkezz meg a Só pótlásáról sem.

5, Gondolkozz magadról pozitívan. Ha úgy gondolsz egy betegségre, hogy azzal bármikor könnyedén megküzdesz, nem bír ártani neked, akkor az, így is fog történni. Ne értsd félre nem azt mondtam, hogy várd a betegséget, mert ha várod akkor megérkezik és meg is betegszel. Azt mondom, hogy készülj arra, hogy képes vagy legyőzni! Azaz készülj magabiztosan a győzelemre. pl. ilyen önszuggesztiós mondatok hangos ismétlésével:

  • Váratlanul felbukkanó helyzetekben tökéletesen ura vagyok sorsomnak!;
  • Szilárd, magabiztos kézzel irányítom az események fonalát.
  • Mindig, minden helyzetben erős lélekkel, aktív hozzáállással teremtek számomra kedvező körülményeket.
  • Lelki állapotom minden esetben higgadt és derűs marad.
  • Sziklaszilárd hittel tudom, hogy minden pillanatban közelebb kerülök sorsom jó irányú átalakulásához.
  • Várom, felismerem és hálával fogadom azokat a biztató jeleket és eseményeket amelyek erőt adnak nekem.
  • Minden, ami velem történik korábbi gondolkodásom eredménye, ebből következik, hogy összpontosított gondolataimmal, pozitív gondolaterőmmel a jelen pillanatban abszolút hatalommal rendelkezem életem és sorsom felett.;