Vélemény 28

Egy ideje fájt a nyakam és féloldalasan a vállam és felkarom, zsibbadt a kezem. Nem igazán foglalkoztam vele gondoltam majd elmúlik. De nem így történt, sőt egyszer csak mellkasba sugárzó fájdalmam is jött. Na ekkor ijedtem meg.Mentem orvoshoz megállapították, hogy neurofibromám van és ezzel kezeltek is. Csak, hogy nem múltak el a tünetek, most már a kézzsibbadás is annyira felerősödött, hogy már a munka végzésemben is akadályozott. Számítógépes munkát végzek a legtöbbet. Készítettek egy nyaki MRI-t ami megállapította, hogy három helyen is porckorongsérvem van. Azt mondták, hogy amíg nem lesz rosszabb nem kell műteni.

Ekkor fordultam Lászlóhoz, elkezdte a kezeléseket és adott tornagyakorlatokat is amiket szorgalmasan végre is hajtottam. 2015 márciusban voltam az első kezelésen, az elején sűrűbben jártam, most már csak havonta egyszer fenntartó kezelésre megyek, mert úgy gondoltam, jobb, ha folyamatos karbantartás alatt tartom magam.

Mára az összes tünetemből annyi maradt meg, hogy egy hosszú számítógépes nap után érzem, hogy komforttalanná válik a nyakam, kissé merev lesz, ekkor megtornáztatom és kész! Tehát nincs mellkasba sugárzó fájdalom, nincs zsibbadás, nem fáj a vállam és felkarom. Most jöttem a hetedik kezelésre.:)

Köszönöm
Szabó Gáspár
Építészmérnök