Vélemény 27

Mariánné Mariann könyvelő vagyok, engem a fiam győzött meg arról, hogy menjek el csontkovácshoz, mert Ő már járt Lászlónál. Fájt a dereka és két kezeléssel teljesen helyre jött. Hiába láttam ezt, csak halogattam a dolgot és húztam az időt. Most már tudom, hogy nem kellett volna féljek, és halogassak.

15-20 éve folyamatosan fáj-fájt a keresztcsontomnál. Az gondoltam, hogy ez normális, mert nálunk mindenkinek fáj a dereka a gerince és akikkel beszélgetek azoknak is fáj. Egyszer majdnem lebénult a bal lábam is. Kaptam mindenféle gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat, ……., de nem igazán volt tartós a hatásuk. Sőt igazán nem volt hatásuk, mert amíg szedtem a szereket, addig is fájt csak kevésbé.

Szóval a Fiam nógatására elmentem Lászlóhoz és nem bántam meg. Az első kezelés után munkába mentem, de olyan fáradtnak éreztem magam, hogy leheveredtem a vendég kanapéra és el is aludtam. Két hét telt el az első kezelés óta, kaptam tornagyakorlatokat, amikkel nem igazán vagyok szorgalmas, és mégis arról számolhatok be, hogy ugyan nem múlt el teljesen a fájdalmam, de MÁR NEM MINDIG VAN és amikor van, akkor is kevésbé fáj. Néha el sem tudom dönteni, hogy fáj-e vagy csak az elmém játszik velem.

Hihetetlen!

Most már bátran és bizakodva jövök a további kezelésekre!