Vélemény

Fiatal korom ellenére a bal mutató ujjam már 4. éve zsibbadt nem éreztem vele. Több, mint fél éve érzem, hogy a bal karom hullámokban zsibbad és fáj. Bizonyos tartásoknál egészen felerősödik ez az érzés és kényszerít, hogy változtassak, de olyankor valahogy sehogy sem jó. A nyakam alatt hátul néha becsípődik. A hátam és a vállaim sokszor görcsösek és fájnak. Mind két térdem rosszalkodik a jobb ropog guggolásnál és néha kimegy a helyéről. Olyan vagyok, mint egy 100 éves,,,,

A párom nézte ki Pintér László csontkovácsot. Én soha korábban nem jártam még masszázson sem. Kissé meg voltam szeppenve az első találkozásunkkor. László elmagyarázott mindent és meg is mutatta, hogy mi a baj. Megkezelt és adott otthon végzendő tornagyakorlatokat. Elmagyarázta, hogy kell üljek a munkám során és mikre figyeljek oda a minden napokban.

Betartom az instrukcióit, most voltam a 6. kezelésen és arról tudok beszámolni, hogy folyamatos javuláson megyek keresztül. Már több hete nincsenek hullámokban érkező zsibbadások a karomban, tudok aludni, és elkezdtem érezni az ujjammal. Az ujjamban már csak ritkán van zsibbadás és amikor van akkor is csak rövid ideig tart és sokkal gyengébben van jelen, mint korábban volt. Mind két térdem köszöni rendben van, most a bokám rendetlenkedik egy kicsit.

Szakál Melinda
adminisztrátor