Érzékelés

Neked milyen érzékeléseid vannak?

Aki járt már nálam, ezt a kérdést úgy ismerheti, hogy van-e érzékelésed ami jobb, mint a többi. Ennél a kérdésnél mindig elidőznek egy kicsit, általában azért mert befutnak válaszok, de azt nem (merik) szokták kimondani. Majd tovább gondolják a kérdést és leszűkítik a válaszukat (magukban) az általánosan ismert öt érzékelésükre.

Pedig érzékelésünk a tudatosságunkat szolgálja, tudatosságunk a jelenbe hoz minket. A jelenben pedig felerősödnek érzékeink.

Nos neked milyen érzékeléseid vannak?

Itt most gondolkozz el egy kicsit, írd fel magadnak hány érzékelést tudsz összeszámolni, s csak ezután olvass tovább!

Íme a legsűrűbb válasz: látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés.

Íme néhány ritkábban elhangzó válasz: intuíció (megérzés), empátia (beleérzés).

S íme néhány a teljesség igénye nélkül, ami szinte soha sem hangzik el: térérzékelés, időérzékelés, jelen érzékelése, jövő érzékelése, múlt érzékelése, érzelmek érzékelése, energia érzékelése (kinesztikus rezgések), szeretet érzékelése.

Van néhány ami még ritkább: tisztánlátás, tisztán hallás, tisztán érzés. Ezek a biztos tudást adják. Ezek teljes, speciális és direkt tudást adnak.

Ne csüggedj, ha neked nincs meg mind, tudod fejleszteni! A kérdés az, hogy akarod-e? Ha igen, akkor gyere el a következő Reiki tanfolyamra és megtanulhatsz néhány meditációs gyakorlatot az érzékelések fejlesztésére is!

Reiki 1 “A KEZDET”  2 napos tanfolyam, aminek eredeti ára 40.000,- Forint, amit< becsületkasszás áron vehetsz igénybe.

Mit is jelent ez?

Ehhez szükséges egy kis magyarázat. Egyszer tartottam egy bőség tréninget és ott az egyik kérdés amit feltettem a hallgatóknak ez volt:

Mit tennél, ha megtudnád, hogy már csak fél éved van hátra? Milyen cselekedeteket hoznál létre, mit csinálnál másképp?

És miközben ők is a válaszon dolgoztak – amire 30 másodpercet adtam – én is elgondolkodtam (bár rendszeresen megszoktam tenni, hogy az elhangzott kérdésen, kérdéseken dolgozom). Mégis egy új gondolat szállt a fejembe, ami ezt mondta: juttasd el a megismerés lehetőségét minél több emberhez.

Tehát mit is jelent a becsületkassza?

A becsület kassza azt jelenti, hogy a tanfolyamon kifogok tenni egy ládikát, amibe mindenki annyit dob bele amennyit gondol, azaz annyit,  amennyit az ő számára megér a 2 napos tréning. (Ez így anonim marad.)

Nekem igy már csak egy összetett kérésem marad, ami több pontból áll.

Kérem, hogy jelentkezz minél korábban a tanfolyamra, ha jelentkeztél gyere is el és csináld végig.

Mivel nekem kiadásba kerül a Reiki 1 ” A KEZDET” jegyzet, ezért annak a költségét kérem térítsd meg (2.500,- Forint).

A terem bérlet is költségbe kerül amit a résztvevők arányában egyenlő osztásban kívánok szétosztani.

E két költséget kérem mindenképpen vállald, ha ezek csökkentésére tudsz megoldást javasolni azt szívesen fogadom.

A 40.000,- Forintról még egy gondolat Usui Mestertől: Usui Mester arra jött rá – miközben Tokió szegény negyedeit járta – gyógyító munkája során, hogy nem elégfizikailag  meggyógyítani az embereket, hanem meg kell őket arra is tanítani, hogy tudják fenntartani a gyógyult állapotukat, arra a tapasztalatra is szert tert, hogy ki mennyit “adott” ezért a tanulásért, annyit is tudott kivenni belőle.

Mit jelent ez az én fordításomban. A tanfolyam díját mikor kitaláltam, hogy mennyi legyen, több dolgot vettem figyelembe: megnéztem máshol mennyibe kerülnek ezek a tanfolyamok, mit adnak ezek a tanfolyamok, mennyire értékarányosak. Majd kitaláltam ezt az összeget. Meg kell mondjam, hogy valójában az ár ami Forintban (pénzben) lett meghatározva butaság! Véleményem szerint nem mérhető pénzben a tudás……………………….Ezt bátran állíthatom, eddigi életemben igen sokat költöttem tanfolyamokra, képzésekre és nyugodtan mondhatom, hogy volt amit soknak tartottam és volt amit kevésnek. De mindig igaz maradt az az egy gondolatom, hogy elég lehet a képzésen egy és akár csak egyetlen egy elhangzott mondat, gondolat is ami nekem hazaér (amit tudok alkalmazni, ami kinyitja a szemem) és máris bőven megérte……………….

Nos hát ezért, ezekért döntöttem a becsületkassza mellett, hogy minél több emberhez juthasson el, ez az érzés a megismerés lehetősége, ami képes megváltoztatni az életed, ha te is akarod!

Ha nem értesz valamit, ne habozz és kérdezd meg, szívesen válaszolok.

Pintér László gyógyító

Szeretet és Fény
Pintér László
a gyógyítás szolgálatában