Vélemény 21

Már fél éve fájt a hátam a lapockám környékén és zsibbadtak az ujjaim, már aludni sem tudtam. Korábban jártam egy másik csontkovácsnál, ami segített, de nem múlt el a fájdalmam és a zsibbadás sem. Tovább kerestem és így jutottam el Lászlóhoz egy csontkovács kezelésre.

A kezelését követően igen csak elszomorodhattam volna, ha László nem mondja, hogy egy darabig még akár jobban is fájhat. Jobban ugyan nem fájt az első három napban, mint előtte, de fájt. Viszont aludni már tudtam és a feleségemnek úgy kellett lelőnie, mert olyan energikus voltam. A negyedik napon pedig csoda történt, mert úgy ébredtem, hogy minden rendben van se fájdalom, se zsibbadás. Azóta 2 hónap telt el és most kezdem kissé újra érezni. Persze be kell valljam, hogy amiket kaptam Lászlótól tornagyakorlatokat azokat nem csináltam. Szóval most kezdtem újra érezni és első utam gyorsan Lászlóhoz vezetett.

Köszönöm segítséged, fantasztikus, mikor fájdalommentesen élhetem az életem. Csak Ajánlani tudlak mindenkinek akivel találkozom.

Dániel.:)

2015.04.27.