Emlékezünk és félünk. Reiki

Emlékezünk és félünk.

Ez főleg a megélt, de fel nem dolgozott belső feszültséget okozó élethelyzetekre igaz. Sokszor elég felidézni magunkban egy az életünk során bennünket ért kellemetlen érzést, csalódást, dühöt, vagy akár tehetetlenséget egy élethelyzetben, és máris hasonló érzések borítanak el bennünket, mint akkor. Ez akkor van így, ha nem dolgoztuk fel az akkori eseményeket, nem értékeltük át azóta sem az akkor történteket, hanem a tudatalattinkba söpörtük, száműztük, ahelyett hogy dolgoztunk volna vele, megértve a helyzet miértjét. Persze ez nem könnyű, főleg ha már sok ilyen emlék van eltárolva és automatikusan a megszokott módon reagálunk, újra hibásan. 

Hallom a kérdésed. Mit lehet ezzel kezdeni és mit lehet ez ellen tenni?

A Reiki 1 ” A KEZDET” tanfolyam erre is választ ad.

Reiki 1 “A KEZDET” 2 napos tanfolyam, aminek eredeti ára 40.000,- Forint.

De Te ezt most becsület kasszás áron veheted igénybe.

Mit is jelent ez?

Ehhez szükséges egy kis magyarázat. Nem túl rég tartottam egy bőség tréninget és ott az egyik kérdés amit feltettem a hallgatóknak ez volt:

Mit tennél, ha megtudnád, hogy már csak fél éved van hátra? Milyen cselekedeteket hoznál létre, mit csinálnál másképp?

És miközben ők is a válaszon dolgoztak – amire 30 másodpercet adtam – én is elgondolkodtam (bár rendszeresen megszoktam tenni, hogy az elhangzott kérdésen, kérdéseken dolgozom). Mégis egy új gondolat szállt a fejembe, ami ezt mondta: juttasd el a megismerés lehetőségét minél több emberhez.

Tehát mit is jelent a becsületkassza?

A becsületkassza azt jelenti, hogy a tanfolyamon kifogok tenni egy ládikát, amibe mindenki annyit dob bele amennyit gondol, azaz annyit,  amennyit az ő számára megér a 2 napos tréning. (Ez így anonim marad.)

Nekem igy már csak egy összetett kérésem marad, ami több pontból áll.

Kérem, hogy jelentkezz minél korábban a tanfolyamra, ha jelentkeztél gyere is el és csináld végig.

Mivel nekem kiadásba kerül a Reiki 1 ” A KEZDET” jegyzet ezért annak a költségét kérem térítsd meg (2.500,- Forint).

A terembérlet is költségbe kerül amit a résztvevők arányában egyenlő arányban kívánok szétosztani.

E két költséget kérem mindenképpen vállald, ha ezek csökkentésére tudsz megoldást javasolni azt szívesen fogadom.

A 40.000,- Forintról még egy gondolat Usui Mestertől: Usui Mester arra jött rá – miközben Tokió szegény negyedeit járta – gyógyító munkája során, hogy nem elégfizikailag  meggyógyítani az embereket, hanem meg kell őket arra is tanítani, hogy tudják fenntartani a gyógyult állapotukat. Arra a tapasztalatra is szert tett, hogy ki mennyit “adott” ezért a tanulásért, annyit is tudott kivenni belőle.

Mit jelent ez az én fordításomban. A tanfolyam díját mikor kitaláltam, hogy mennyi legyen, több dolgot vettem figyelembe: megnéztem máshol mennyibe kerülnek ezek a tanfolyamok, mit adnak ezek a tanfolyamok, mennyire értékarányosak. Majd kitaláltam ezt az összeget. Meg kell mondjam, hogy valójában az ár ami Forintban (pénzben) lett meghatározva butaság! Véleményem szerint nem mérhető pénzben a tudás……………………….Ezt bátran állíthatom, eddigi életemben igen sokat költöttem tanfolyamokra, képzésekre és nyugodtan mondhatom, hogy volt amit soknak tartottam és volt amit kevésnek. De mindig igaz maradt az az egy gondolatom, hogy elég lehet a képzésen egy és akár csak egyetlen egy elhangzott mondat, gondolat is ami nekem hazaér (amit tudok alkalmazni, ami kinyitja a szemem) és máris bőven megérte az a “pénzt”……………….

Nos hát ezért, ezekért döntöttem a becsületkassza mellett, hogy minél több emberhez juthasson el, ez az érzés a megismerés lehetősége, ami képes megváltoztatni az életed, ha te is akarod! 

Ha nem értesz valamit, ne habozz és kérdezd meg, szívesen válaszolok.

A Reiki 1 “A KEZDET” tréning időpontja: 2015. április 25-26. Kezdés 9:00 órakor, várható végzés 18:00 órakor. Hozz magaddal papírt és íróeszközt, olyan öltözetben gyere amiben kényelmesen érzed magad. A helyszín Budapest, amit a résztvevőknek külön megírok.

“az agy olyan, mint az ejtőernyő csak akkor működik, ha nyitott”

Pintér László gyógyító

Szeretet és Fény
Pintér László
a gyógyítás szolgálatában